pondělí 5. ledna 2015

Z kuchyně

Dnes se jeli mí chlapi odpoledne koupat a já jsem měla v úmyslu pracovat na přípravách do práce, na které jsme přes Vánoce vůbec nesáhla. Nakonec jsem ale využila prázdného domu a pustila se do úklidu, z kuchyně mi zmizely vánoční dekorace. 




Stůl nám zdobí mini gerberka.



 A ještě jsem upekla rohlíky, recept přihodím příště :)


Přeju příjemný začátek, pro mě už po 14ti dnech lenošení, pracovního týdne.

4 komentáře:

  1. Je mi jasný, že s tak velkou kuchyní jsi měla celé odpoledne co dělat:-) Ale námaha stála za to, máš to tam moc hezké. Já jsme včera taky pekla rohlíky, poprvé v životě. Zadělala jsem je v pekárně a hned se po nich zaprášilo:-) Jsem zvědavá na tvůj recept. Přeji příjemný start do prvního pracovního týdne v tomto roce. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to víš, mám akční synáčky, v pokoji je nebaví hrát, raději v kuchyni nebo v obýváku, a tak se u nás věčně něco povaluje, takže úplně uklizeno je u nás jen když nejsou doma :). Rohlíky taky zadělávám v pekárně, receptík později přihodím.
      Děkuj za milý komentář Bětka

      Vymazat
  2. Bětka ... trošku som sa u teba porozhliadla ... Musím napísať, že máš prekrásny domov a nádherných synkov ... určite vám robia radosť, aj keď tuším, že keď sú traja občas aj starosť ... :) tak to má byť ... :) si veľmi šikovná a ja sa teším na ďalšie tvoje príspevky ... Prajem celej rodinke všetko len to najlepšie ... :) pa pa L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova a těším se na tvé další virtuální návštěvy. Krásný víkend

      Vymazat