neděle 29. července 2018

Pravčická brána

Opět se vracím zpět k naší dovolené. Ve čtvrtek jsme se rozhodli vydat na Pravčickou bránu, vlastně nejen tam. Měli jsme v plánu okruh Hřensko - Pravčická brána- Divoká soutěska - Tichá soutěska - Hřensko. Hned, co jsme zaparkovali na parkovišti, začalo poprchat. My jsme se vydali na cestu, s tím, že se to přežene a bude dobře. Jenže cestou k Pravčické bráně začal déšť zesilovat, vyšli jsme nahoru a rozhodli se počkat v restauraci u horké polévky a čokolády. Když se počasí trochu umoudřilo, šli jsme se podívat na tamější vyhlídky, ale přes opar nebylo téměř nic vidět. I tak tu bylo ale krásně. Po chvíli se počasí opět zhoršilo a my se nakonec rozhodli dnešní výpravu vzdát a sejít zpět k autu, ještě že tak, neboť začalo lít jako z konve.










 Krásné parné letní dny všem. My si zítra jedeme konečně pro kluky, byli na prázdninách u tchýně. Tomášek byl na týden jedináček, doma nezvyklý klid, kterého jsem si neuměla náležitě užít. Zkrátka jsem zvyklá na plný dům :).


2 komentáře:

  1. Neuveriteľné, podobné skalné útvary som videla v Španielsku. Netušila som, že takýto unikát máte aj v Čechách. Myslím, že aj napriek nepriazni počasia ste si výlet dokonale užili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, máme a i přes déšť jsme si to užili. Přeju krásný srpen.

      Vymazat