úterý 17. července 2018

A je po dovolené ...

V sobotu večer jsme se vrátili z týdenního pobytu za poznáním Českého Švýcarska. Dovolená nám nezačala přesně podle našich představ, postupně jsme měli všichni nějakou střevní virózu, ale dali jsme se rychle do kupy a prochodili to tady křížem krážem.

Cestu sem, něco přes čtyři hodinky,  jsme dali na jeden zátah, Tomášek spinkal a kluci hráli hry. Kupodivu i provoz po D1 byl celkem plynulý, a tak jsme ve čtyři dorazili na místo, ubytovali se v naší chaloupce na Chřibské a vyrazili do nedaleké Doubice na večeři. Mají tu bezva velké hřiště s různými dřevěnými soškami a prolézačkami, kluci dokonce vylezli až nahoru na Pravčickou bránu, a to se tam už nesmí :). Pak jsme se ještě prošli po Doubici a vyrazili zpět na chaloupku.

Přímo pod okna chalupy se nám každý den chodila pást srna, Tomášek ji pozoroval, vydržel stát u okna klidně deset minut a pořád dokola a nahlas opakoval "šnečka" :). 

Příště, až se jimi proberu, dodám fota z našich výletů. Dnes jsem konečně po dvou dnech zdolala horu prádla a dali jsme trochu do kupy zahradu, která se po pár zahradních deštících značně rozbujela, hlavně plevel v zelenině a trávník, ten jsme měli do skoro půlky lýtek.








 

 
 
Děkuji za vaše návštěvy a milé komentáře.

4 komentáře:

  1. Betka, mali ste krásnu chalúpku, tam ste si isto oddýchli po túrach!

    OdpovědětVymazat
  2. Aj mňa očaril interiér chalúpky ... Tam ste sa určite dobre cítili ... Pekná dovolenka plná poznávania a nových zážitkov ... Chlapci budú mať na čo spomínať ... :)
    Betka, pozdravujem ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, malinká, útulná chaloupka, bylo nám tam krásně. Měj se fajn.

      Vymazat