úterý 21. dubna 2015

Pampeliškový med

Pokud je tu nějaký včelař, tak by určitě řekl, že to není žádný med. Mně ale jako malé chutnal, tak jsem se rozhodla, že když mám na zahradě takovou pampeliškovou louku, tak ho zkusím udělat. Není pracný a už jsem ho koštovala a je moc dobrý :)




Dobrou chuť!

10 komentářů:

  1. Bety to bude ale dobrůtka :o) U nás zatím ještě moc pampelišek není ale také se na něho letos chystám :o)
    Měj se hezky.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás už je úplně žluto :). Ty se měj také krásně.

      Vymazat
  2. Počas mojej materskej v roku 1981 som ho narobila z 20 kg cukru :-)))
    Potom hneď na to začal môj manžel včeláriť a už ho nerobím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem žabař, já mám zatím jen ze dvou kil cukru :)
      Ale nad včelí samozřejmě není, že by manžel začal včelařit :)).
      Krásný zbytek týdne

      Vymazat
  3. Môžem potvrdiť, že je chutný, aj keď trochu redší, ako včelí. Tiež som ho niekedy robila. Možno ešte niekedy skúsim.
    Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, řidší je o dost, ale chuťově moc dobrý :)

      Vymazat
  4. Taky jsem ho dělávala, ani nevím proč jsem přestala??ýe bych obnovila tradici,?uvidíme..Pa ila

    OdpovědětVymazat
  5. Otec je včelár, takže ho nerobím. Ale tvoj vyzerá chutne. Ahoj. Dana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Včelí je včelí, ale tenhle je také moc dobrý.

      Vymazat