Pokud je tu nějaký včelař, tak by určitě řekl, že to není žádný med. Mně ale jako malé chutnal, tak jsem se rozhodla, že když mám na zahradě takovou pampeliškovou louku, tak ho zkusím udělat. Není pracný a už jsem ho koštovala a je moc dobrý :)
Dobrou chuť!
Bety to bude ale dobrůtka :o) U nás zatím ještě moc pampelišek není ale také se na něho letos chystám :o)
OdpovědětVymazatMěj se hezky.Martina
U nás už je úplně žluto :). Ty se měj také krásně.
VymazatPočas mojej materskej v roku 1981 som ho narobila z 20 kg cukru :-)))
OdpovědětVymazatPotom hneď na to začal môj manžel včeláriť a už ho nerobím :-)
Pá
Tak to jsem žabař, já mám zatím jen ze dvou kil cukru :)
VymazatAle nad včelí samozřejmě není, že by manžel začal včelařit :)).
Krásný zbytek týdne
Môžem potvrdiť, že je chutný, aj keď trochu redší, ako včelí. Tiež som ho niekedy robila. Možno ešte niekedy skúsim.
OdpovědětVymazatEmily
To je pravda, řidší je o dost, ale chuťově moc dobrý :)
VymazatTaky jsem ho dělávala, ani nevím proč jsem přestala??ýe bych obnovila tradici,?uvidíme..Pa ila
OdpovědětVymazatUrčitě obnov :). Měj se hezky
VymazatOtec je včelár, takže ho nerobím. Ale tvoj vyzerá chutne. Ahoj. Dana :)
OdpovědětVymazatDěkuji. Včelí je včelí, ale tenhle je také moc dobrý.
Vymazat