čtvrtek 31. srpna 2017

Z kuchyně

Na začátku prázdnin se nám rozbila lednice, a tak vzhledem k počtu členů naší rodiny jsme se rozhodli pořídit větší a pro naše pohodlí i s ledovačem. Po dvouměsíčním provozu mohu jen chválit, prostorná lednice, kam se mi pohodlně vleze velký nákup, včetně zbytků od oběda. Policový mrazák je bezva na nanuky a dózičky s mraženou zeleninou a bylinkami (příprava na zimu).
 Ledovač byl v parném létě neustále v permanenci, občas se nám ho podařilo i úplně vybrat :).  Jen naše kuchyň není nafukovací, původní lednici jsme měli vestavěnou ve skříni. Museli jsme přehodit kredenc a udělat na ni místo. Do prázdné skříně po lednici mi manžel nařezal poličky a i když mám spíž hned u kuchyně, další místo pro ukládání se opravdu hodí.
 Velká nutnost také vymalovat, při čtyřech malých dětech bychom mohli malovat i dvakrát do roka :). Tentokrát je malováno dvěma odstíny šedobéžové (světlejší a tmavší).
Přemístili jsme také stůl, abychom se k němu pohodleně všichni vešli. Bylo třeba také doplnit najednou vzniklou holou zeď nějakým doplňkem, byla taková prázdná. Vzpomněla jsme si, že u našich se válí police, kterou kdysi nechal udělat taťka mamce. Švagrové se do nové kuchyně ale nehodila, tak jsem ji využila. Trošku jsme ji zrenovovali, nalakovali světlejším odstínem, tak aby se nám hodila a hurá do mého oblíbeného obchůdku na nákup nutných nezbytností, které na ni přišly. 
tady se můžete mrknout, jak to u ná vypadalo před změnou a takhle to máme nyní. Ještě jsem se rozhodla zrušit vertikální žaluzie, které jsme vůbec nepoužívali a koupit do okna krátkou vyšívanou záclonu. Už jsme si vybrala a moc se na ni těším.




 

 
 


Krásné poslední prázdninové dny všem. Od pondělí už nám to bohužel začne a letos už budeme mít školáky tři.

Žádné komentáře:

Okomentovat