pondělí 6. dubna 2015

Velikonoční pondělí

Kluci nemohli ráno dospat, naštěstí v klidu seděli u televize a já mohla dodělat ještě pár drobností, abych byla připravená na koledníky :). Byli jsme domluvení, že si v osm vyčistí zuby, obléknou se a budou čekat na tatínka až přijde z noční, aby mohli vyrazit. Kdybychom vstávali v běžném ranním provozu, to by bylo popohánění do koupelny a dnes poslouchali na slovíčko. Tatínek dorazil, sbalili mrskačky a hurá na koledu. Málem si zapomněli vyšlehat maminku :). Teď už dorazili domů, se sladkostmi si můžeme otevřít obchod, a to chodí jen po rodině. Tatínek se zabořil na chvíli do peřin, kluci se okamžitě převlékli do tepláků a už lítají po zahradě, i když nevím na jak dlouho, venku se zatáhlo a začalo zase foukat (: .




Hezké sváteční odpoledne :)

11 komentářů:

  1. kLUCI JAKO BUCI....Hezký zbytek pondělí...

    OdpovědětVymazat
  2. Klukům to moc sluší:-) Oceňuji tatínkovu obětavost, jít po noční s klukama koledovat:-)) A Betynko, moc bych poprosila o recept na tu buchtu, která na talíři vypadá velice lákavě. Díky moc a pohodový start do nového pracovního týdne. Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Bětulinko, máš nádherných synkov, tí ti dávajú zabrať :-)
    Najkrajšia je pre mňa vŕba, tento druh milujem :-)
    A nečuduj sa, že manžel skončil v posteli, veď po nočnej.......obdivujem ho, že s chlapcami vôbec išiel, aj keď len po rodine.
    Maj sa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :). Vrba nám roste na zahradě u studny, před sedmi lety jsem zasadila malý proutek a teď už je z ní krásný strom.

      Vymazat
  4. Beti, chalani sú strašne zlatí. :):) Ahoj. Dana

    OdpovědětVymazat
  5. Bětu, dnes jsem poprvé zavítala na tvůj krásný blog. Máš krásné kluky a jak je vidět, tak Velikonoce jste měli parádní. Přeji krásné jarní dny..a ráda k Tobě budu chodit na virtuální návštěvu.o)..Inka

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji, tvé virtuální návštěvy ti budu velice ráda oplácet těmi mými :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásní kluci a příjemná velikonoční pohoda.

    OdpovědětVymazat