neděle 13. května 2018

První jsou nej ...

Tak jsme dnes opět vyrazili na kola, tentokrát počasí přálo a my si pořádně šlápli do pedálů.  Kromě odměny v podobě nanuků, jsme po cestě potkali strom polozralých třešní ... první ... májovky, mňam, to byla dobrota. A doma na zahrádce první tři jahůdky, první jsou prostě nej.






 

 


 






Děkuji za vaše návštěvy a milé komentáře.

6 komentářů:

  1. No super výlet a parádna odmena! Čerešne priamo zo stromu, tie sú najchutnejšie!

    OdpovědětVymazat
  2. Cyklotúra prekrásnym krajom ... Čerešňa bola poriadne vysoká ... ale chlapci sa nezaprú ... liezť po stromoch, to musela byť pre nich hračka ... a deliť tri jahôdky medzi toľkých chlapov, to musel byť zas oriešok pre teba ... hi hi ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, užili si to, zdolají každou přeážku :). No a s jahůdkami si musela poradit maminka a nůž :) :), aby to bylo spravedlivé.

      Vymazat
  3. U nás je všetko ešte zelené, čerešne aj jahody. Súhlasím, že čerešne najlepšie chutia priamo zo stromu. Pre niekoho to však môže byť problém, no pre tvojich chalanov asi vôbec :-). Mali ste naozaj pekný výlet v nádhernom kraji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady na jihu Moravy, to vždycky zraje o něco dřív. ... Naši kluci zdolají každou překážku, no a vylézt na strom kluci z vesnice přece umí, jen tenhle byl trochu vysoký, tak musel pomoci tatínek :). Měj se hezky.

      Vymazat