neděle 22. dubna 2018

Z Lampelbergu ...

Tentokrát jsme vyrazili na kola i s tatínkem, ale bez Martínka, ten měl fotbalový zápas za žáky. Naše cesta směřovala do bývalého příhraničního pásma s Rakouskem na vinný hrádek Lampelberg a jelení farmu Ječmeniště. I když bylo krásně a potkávali jsme plno cyklistů, včetně známých se syny, dveře byly všude zavřené, otvírá se až v květnu. Občerstvení se sice nekonalo, ovšem výhledy z terasy Lampelbergu na vinice a okolní krajinu jsou úchvatné. Jen potřebujeme víc trénovat, obzvlášť já. I když mě Tomášek z cyklosedačky vehementně povzbuzoval poskakováním a poplácáváním do zad, některé kopečky mi daly zabrat a má červená barva v obličeji vymizela až několik hodin po příjezdu domů :).


 

 
  Pěkný vstup do nového týdne všem!



4 komentáře:

  1. Nádherný kraj. Ja po zime som tiež nejaká bez kondície. V nedeľu som si konečne po dlhom čase bola zabehať a mala som čo robiť, aby som to zvládla. No vy ste to zvládli úžasne. Pekný deň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je tu krásně. No já musím hodně trénovat, kluci jsou čím dál rychlejší a vytrvalejší, za chvíli bych měla co dělat, abych jim stačila :). Krásný den přeju.

      Vymazat
  2. Betka, podľa mňa si parádna cyklistka, veď stačiť tvojim chlapcom nie je jednoduché!
    Krásny výlet s krásnymi výhľadmi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda není, ta jejich energie je většinou nezdolná a když se nám je podaří unavit, tak velmi rychle zregenerují :)
      Ve skutečnosti jsou ty výhledy ještě krásnější. Měj se hezky.

      Vymazat