pátek 13. října 2017

Ladím podzimně ...

... letos opravdu pozvolna a pomaloučku. Chvíli nám trvalo, než si sedl školní režim, dojíždění do školy, kroužky, vychytat Tomáškovo spaní, ale řekla bych, že už máme bezva sladěno. Náš prvňáček si ve škole zvykl, baví ho jako kluky, tak za to jsem moc ráda. 
Stále také sklízíme na zahrádce a postupně zpracováváme přebytky. Zatím nemáme sklep, kde bychom uskladnili čerstvé, a tak sterilujeme, mrazíme, sušíme a připravujeme se na zimu. Zrovna se mi v půjčené sušičce suší třetí várka zeleniny na domácí podravku. Jo, jo, už mám tip pro Ježíška na praktický dárek :).
I virózky se začínají pomalu ozývat, po takové slabší střevní, které nás obešla téměř všechny, onemocněl Tomášek. Téměř tři dny vysokých horeček, vystřídala rýma a kašel. Ale už je líp.
Takže je jasné, že na výzdobu nebylo moc času, ale alespoň před domem už máme místo letniček podzim. Jen věnec na dveře by to chtělo ještě udělat nový, uvidím. Tak snad o víkendu, nebo pár týdnů počkám a udělám adventní.








Krásný víkend všem !!!

8 komentářů:

  1. Máš to krásne! A myslím, že je to tak akurát, aj čas, aj množstvo.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásně nazdobeno, Bětko! Hlavně ty "rozsypané" kaštany a spol. na zemi... Taky jsem tak zdobila, teď by si Aaronek myslel, že to je nachystáno jen a jen pro něj :o)
    Přeji hezký víkend, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No náš Tomášek na tom není jinak, jak je chvíli bez dozoru, hned mi dělá lepší aranžmá :).
      Přeju krásné dny.

      Vymazat
  3. Moc hezky vyzdobené. Příjemný vstup k vašim dveřím.
    Hezkou neděli přeji!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak krásne nadekorovaný vstup do domu musí prilákať určite veľa návštev :-). Pekné babie leto prajem celej rodinke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, hlavně láká našeho Tomáška :)
      Také přeju krásné dny.

      Vymazat