pátek 8. září 2017

Babí léto

Po několika chladnějších dnech je dnes opět nádherně. Užíváme si sluníčka na zahradě a těšíme se na víkend. Zahrádka jen stále pěkně nakvetlá a já se těším z každého kvítku a už přemýšlím, čím ji příští rok obohatit.  I letničky v truhlících se stále mají k světu.
Letos už máme školáky tři a ten první školní týden je nějak unavil :). Tak jsem upekla něco sladkého na doplnění energie :).















A takhle se sluní naše kočka :) 

Krásný víkend všem!

4 komentáře:

  1. AHOJ BĚTUŠ,MÁŠ MOC KRÁSNOU ZAHRADU,ŽASNU PŘI DĚTECH CO TOHO STÍHÁŠ,TAKY NAROZENINY TOMÁŠKA BYLI S DORTEM VESELÉ ŠMAKOVALO MU.MÁM TAKY RÁDA TYHLE DNY NEJSOU UŽ VEDRA A ZAČÍNÁ SE VŠECHNO KRÁSNĚ BARVIT.MYSLÍM ŽE BÁBOVKA BYLA V CUKULETU SNĚDENÁ HEZKÝ PODZIM PŘEJI JANA T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snažím se, ale někdy bych toho potřebovala stihnout mnohem víc. Navíc hodně pomáhá i manžel a z nejstaršího syna už je také zdatný pomocník :).
      Přeju krásné dny.

      Vymazat
  2. Tak to je krásna záhrada, plná kvetov, kríkov, určite sa v nej dobre relaxuje. Tak aj chlapci by v nej mohli nabrať energiu :-) Viem, viem, ich to nenadchýňa tak, ako nás, dospelákov :-)
    Bábovčička bude lepšia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, relaxuje se tu báječně. Bábovka byla klukům po chuti, zbyl úplně maličký kousek.
      Přeju krásné dny.

      Vymazat