sobota 24. června 2017

Šest ...

Od začátku června často slýchávám od Jiříčka otázku. "Maminko, kolikrát se ještě vyspím, než budu mít narozeniny?" No a ve čtvrtek se konečně dočkal. Oslava a toužebně očekáváných šest roků, No jo, vždyť už je to velký kluk, už bude chodit jako bráchové do školy, jezdit s nimi ráno autobusem. Nejraději by přeskočil prázdniny a začal chodit do školy hned teď.
Protože byl opět horký den, většina oslavy probíhala v bazéně, pak se ugrilovalo něco k snědku a samozřejmě nesměl chybět šampus a dort, jak jinak než nějaký fotbalový, tentokrát s kopačkou. Fotbal je u nás totiž sport číslo jedna. No a protože si kluci doma moc nelámají hlavu s plavkami a do bazénu  chodí neraději na ostro, je většina fotek nepublikovatelných :). 









Krásný zbytek víkendu!

7 komentářů:

  1. Jirkovi želám krásne narodeniny a veľa zdravíčka a šťastíčka v ďalšom živote!

    OdpovědětVymazat
  2. AHOJ BĚRUŠKO UŽ JSEM ČEKALA PŘÍSPĚVEK, TAK JSTE MĚLI VESELO TO VĚŘÍM ŽE SE TĚŠÍ DO ŠKOLY, VĚTŠINOU DĚTI SE TĚŠÍ DO PRVNÍ TŘÍDY ALE PAK UŽ MOC NE. KLUCI KOUKLÁM JSOU VŠICHNI BLONDATÍ PO TATÍNKOVI . A TOMÁŠEK JDE TAKY DO BLOND. DORTÍK JE KRÁSNÝ UŽÍVEJTE LÉTA A KOUPÁNÍČKA PŘEJI HODNĚ SLUNEČNÝCH DNÍ ZDRAVÍ JANA TR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Doufám, že mu to těšení vydrží co nedéle.
      Také přeju krásné léto.

      Vymazat
  3. OMLOUVÁM SE MÁM TAM PŘEKLEP ASI JSEM KOUKALA DOPRÁZDNA AHOOOOJ JANA T.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to milé ako sa Jirko teší do školy :-). Tak nech mu to nadšenie vydrží čo najdlhšie a hlavne veľa zdravia k narodeninám.

    OdpovědětVymazat