čtvrtek 15. června 2017

Ranní pozdrav ...

... ze zahrádky. Časné ranní procházky po zahradě mě neskutečně nabíjí energií. Užívám si ticha, rosy v trávě, sluníčka, které se pomalu vkrádá do zahrady, poslouchám cvrlikající ptáčky a těším se z nově nakvetlých květin. I když nechodím do práce, tak ke konci školního roku mi energie už chybí. Náš harmonogram je narušen různými výlety, spaním ve škole, koncerty (Martínek hraje na zobcovou flétnu sopránovou i altovou a Pavlík začal letos hrát na akordeon) a do toho stále ještě dobíhají kroužky a poslední fotbaly. Neustále někoho někam chystám, balím a přemýšlím, zda jsem na něco nezapomněla. Zrovna dnes má Pavlík spaní ve škole, takže nachystat spacák, koupit buřty na opékání a vše zavést odpoledne do školy. No a do toho ještě psaní úkolů, ale to už se jim opravdu nechce, takže trvají mnohem dýl než jindy. Ještě že je Tomášek stále moc hodný, to se vše hned zvládá lépe :). Ale už aby tu byly prázdniny, sice nás stále bude plný dům, plno kraválu :), neustále bude mít někdo hlad, občas se budou nudit, tak ještě vymyslet různé aktivity, ale nebude nás nikam tlačit čas a budem si sebe užívat. Jé jak se těším, možná i o trochu víc než kluci.






Krásný slunečný den všem!

4 komentáře:

  1. Máš naozaj nádhernú záhradu! Postarať sa o ňu vyžaduje veľa času a námahy, tak ti prajem, aby ti oplácala vynaložené úsilie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, u práce na zahradě si neskutečně odpočinu, i když svaly bolí, tak krásně zrelaxuju na duši a navíc se pak mohu těšit z každého nového kvítečku:).

      Vymazat
  2. BETTY MÁŠ MŮJ OBDIV CO VŠECHNO STÍHÁŠ PŘI DĚTECH . MÁŠ MOC KRÁSNOU ZAHRADKU SPÍŠE ZAHRADUU, JÁ MÁM TAKY RÁDA TY TICHÁ RÁNA MÁM TERASU Z KUCHYNĚ A ŠUP RÁNO JSEM TAM S KAFÍČKEM. TO SI MYSLÍM ŽE SE TĚŠÍŠ NA PRÁZDNINY VÍC JAK KLUCI. ONO TO DÁ ZABRAT BĚHEM ŠKOLNÍHO ROKU. ALE ZVLÁDÁŠ TO S NADHLEDEM HLAVNĚ ŽE JSOU VŠICHNI ZDRAVÍ. NO A TOMÁŠEK JAK PÍŠEŠ JE HODNOUČKÝ TAK TO JE VELKÉ PLUS, PŘEJI VÁM VŠEM HEZKÉ PRÁZDNINY ,SLUNEČNÉ DNY A KLUKŮM KOUPÁNÍ . ZDRAVÍM TĚ JANA T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snažím se :). Ranní káva na terase ještě v pyžamu nemá chybu.
      Přeju krásné léto.

      Vymazat