čtvrtek 1. června 2017

Ke Dni dětí

 Dětský den proběhl u nás ve vsi už minulý týden v pátek. Dnes jsme si ho oslavili společně na zahradě. Na kluky čekalo překvapení v podobě pokladniček se jmény. Koupila jsem zlatá prasátka a jména dopsala, k tomu možný počáteční vklad, výhra z losu. No vyhrál jen Jiříček celých 20 Kč, ale radost měl, jako by vyhrál nejméně dvacet tisíc :). Tomášek dostal malý bazének. Pak následovala první letošní koupačka, bazén jsme napouštěli teprve včera, ohřev nemáme, takže byla voda pěkně ledová. To ovšem klukům vůbec nevadilo. K večeři jsme opekli špekáčky. No prostě bezva den, takový malý trénink na prázdniny. 

Na stole nesmí chybět kytice ze zahrádky. Tak ráda bych vyběhla na louku a natrhala luční kvítí, ale široko daleko kolem nás žádná není. Asi si budu muset najít místo a vyset kousek louky na zahradě.





Krásný poslední pracovní den všem.

2 komentáře:

  1. AHOJ BĚTUŠKO,KRÁSNÝ NÁPAD S PRASÁTKY UČÍŠ JE OD MALA ŠETŘIT A VÁŽIT SI KORUNEK .JÁ TAKY MÁM ZAHRADU ALE POLNÍ KVÍTÍ JE PROSTĚ KRÁSNÉ TAKZVANÉ NAŠICH BABIČEK.UŽÍVEJTE SI HEZKÝCH DNÍ ZDRAVÍ TĚ JANA T. PS DOUFÁM ŽE NEVADÍ TYKÁNÍ JE TO TAKOVÉ PŘÍJEMNĚJŠÍ A I TY MNĚ SAMOZŘEJMĚ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář. Také je mi tykání milejší. Těším se na další virtuální návštěvy.
      Přeu krásné dny.

      Vymazat