neděle 14. srpna 2016

Adršpašské skály

Naše čvrteční dovolenkové putování vedlo nejprve do Adršpašských skal. Majitelka chalupy nám poradila, ať jsme tam hned na začátek otevírací doby, tedy na devátou, prý je tam potom nával a měla pravdu :). Když  jsme odcházeli, stála u pokladny pěkná fronta.


Nejprve jsme se prošli skalním městem a svezli na lodičce na horním jezírku. Cestou jsme potkali našeho bývalého desetibojaře Tomáše Dvořáka. Když aktivně závodil, byla jsem jeho velký fanda :).






Pak jsme si zašli na oběd a další cesta směřovala kolem blankytně modrého jezera. 



Následoval přesun autem k Bischofsteinu, je to bývalý zámeček, který slouží nyní jako penzion a restaurace. Kluci si tu pohráli na hřišti a pak následoval výšlap na rozhlednu Čáp, nahoře troška odpočinku a cesta zpět k autu, dolů to šlo rychleji :). 




Krásnou neděli všem :)

5 komentářů:

  1. Betka, ako z rozprávky!
    Dávaj na seba a bábo pozor!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bylo tam krásně. Dnes jsem byla na kontrole, mimčo se má čile k světu. Za pár dnů už nás bude doma o jednoho víc :)

      Vymazat
  2. Beti, super výlety! A to Staré bělidlo ma dostalo. Tam sa chystám už roky rokúce. :) Snáď sa tam v blízkej budúcnosti už konečne vyberieme. :) Maj sa krásne a držím palce, Beti.
    3x Hola Amigo sú super!!!!!:):)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář. Určitě se tam vydejte, je tu krááásně.

      Vymazat