pátek 29. června 2018

ZOO Jihlava

Ráno jsme odvezli kluky do školy, počkali až dostanou vysvědčení, já prohodila pár slov s kolegyněmi, kluky jsme obdarovali v autě knihami za jejich nádherná vysvědčení a rozjeli se úplně jiným směrem než domů. Kluci prohlíželi knihy a až po notné chvíli se ozval od knihy náš nejstarší, že to není cesta domů a kam vlastně jedeme. Překvápko se povedlo, výlet nečekali. Počasí nám přálo a my si užili krásný den, kromě zvířat a jejich mláďat, kterých tu mají letos opravdu plno, prolezli kluci nad všechny prolézačky, co tu mají a že jich je tu opravdu hodně, samozřejmě proběhla i zmrzka. Já se kochala různými květinovými zákoutími, inspirovala se u jezírka  a škemrala u muže, že takové podobné by se hodilo k nám na zahradu. 
Zkrátka oslava vysvědčení a zahájení prázdnin se náramně povedlo a už se těšíme vstříc dalším prázdninovým výletům. No a ještě jako bonus , aniž bychom to tušili, měly děti jako dárek za vysvědčení vstup do ZOO za symbolickou 1Kč.

Omlouvám se za kvalitu fotek, vykoupali jsme foťák v rozlitém pití a už se ho nepodařilo rozchodit. Nový je objednán, tak čekám než přijde a dnes jsem fotila mobilem.


 
 

 



 



 

 
 





 

 

 

Krásné léto všem!

4 komentáře:

  1. Krásne prekvapenie ste im pripravili a myslím, že aj ZOO sa predviedlo v dobrom - to symbolické vstupné určite v deň vysvedčení patrí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že si to náležitě užili a já taky, byl to parádní den. Pěkné léto!

      Vymazat