sobota 2. července 2016

Prázdniny ...

Včera pro mě a mé syny začaly prázdniny, oni je mají dva měsíce, já dva roky. Musím říct, že jsem si včerejší první den moc neužila, asi na mě padla únava z posledních hektických školních dnů. Dodělat si všechny resty, co jsem měla, ale hlavně odstěhovat všechny věci a že se jich za ty tři roky, co jsem se vrátila po mateřské zase nashromážilo :). Možná to bylo i nostalgií z loučení s mými duháčky, kteří za mnou bezelstně přišli s tím, že je ve třídě místo, kam by se vešla postýlka pro miminko a já je mohla učit dál. Nebo dojemným loučením s rodiči, kteří mi přišli poděkovat a řekli, že jsem budoucí paní učitelce nasadila laťku opravdu vysoko. 

Tady jedna z mnoha nádherných kytiček a dárků, které jsem na konci školního roku dostala. A také moje oblíbená keramika od Lenky Hložkové, tou jsem si udělala radost já sama.


Ale dnes jsem se vzbudila již opět ve své kůži. Dala si kávu na terase a teď se jdeme chystat na celodenní výlet vstříc prázdninovým zážitkům. Snad nás nepřepadne žádná z bouřek, které na dnešek hlásí.

Krásné prázdninové dny všem!

4 komentáře: